De start van iets nieuws. Consaletant start samenwerking met drie ondernemers.

4 ondernemers bundelen op het snijvlak van bedrijfskunde, marketing, sales en communicatie hun krachten. Want commercieel groeien dat doe je niet op een vlak maar organisatiebreed. Alles onder een dak, op Strategisch, Tactisch en Operationeel niveau voor de ZZP en het klein- en groot MKB.

Ergens in het najaar van 2019 komen vier ondernemers in Den Bosch samen. Ze hebben een visie over hoe organisaties commercieel nog beter voor de dag kunnen komen. Ze vinden dat zaken beter kunnen. Dan hebben ze het specifiek over zaken als procesmanagement, marketing, sales maar ook HR en de toepassing van data binnen organisaties. Ze merken dat het steeds weer gaat over de samenwerking die ontbreekt tussen afdelingen. Om dat in organisaties te verbeteren besluiten ze om samen te gaan werken.

Zo willen ze alle vier opdrachtgevers meer bieden dan dat ze nu zelf op individuele basis kunnen. Ze beloven om hun opdrachtgevers samen op een autonome basis te inspireren tot meer proactiviteit, samenwerking, zelfontwikkeling en het aannemen van een uitdaging. Ze bieden daarvoor een veilige en integere sfeer waarin ze worden omgeven door het gemak en de comfort van een gedeeld vangnet aan kennis en expertise. Het resulteert in Kracht4.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag hebt

Wij delen graag onze kennis met u om te zorgen dat u de commerciële doelstellingen kunt realiseren.