Training

Consaletant geeft geen standaard sales trainingen waarin getraind wordt op verbetering van sales vaardigheden zoals telefonische acquisitie, presenteren, etc. Wij gaan verder en willen de persoon achter de professional verbeteren. Wij geloven in authenticiteit in het salesproces en oprecht interesse hebben in de klant. Bij Consaletant noemen wij dit Saleticity. De professionals leren hun vaardigheden effectiever in te zetten en worden teruggebracht naar hun natuurlijke talenten en motivatie.

De trainingen worden op maat aangeboden. Consaletant bepaalt samen met de opdrachtgever waar precies de trainingsbehoefte ligt en stelt vervolgens in samenspraak met de trainer een passend programma samen.

De trainingen brengen organisaties snel, effectief en duurzaam naar het volgende niveau. De trainingen en workshops zijn erop gericht de persoonlijke krachten van (sales) professionals verder te ontwikkelen en hun zwaktes te conditioneren. 

De trainingen kenmerken zich door een praktijk- en resultaatgerichte aanpak, no nonsense. Met een nauwkeurige balans tussen de organisatiedoelstellingen en het individu.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag hebt

Wij delen graag onze kennis met u om te zorgen dat u de commerciële doelstellingen kunt realiseren.